INDUL a Kék Madár Gömb!

Írta ekkor 2020-05-25

A Mosolygömb mintájára: számtalan helyszínre megy a gyűjtőurna.

Fantasztikus, ami történik: nemzetközi porondon is elismert zenészek, énekesek, színészek mondtak igent a Kék Madár Fesztivál meghívására, hogy videós produkcióval járuljanak hozzá a gyermekek gyógykezeléséhez, június 5-én, este nyolctól, az „Otthonról, az otthonokba” alcímmel jelentkező, ÉLŐ műsorban! Ők lennének azok:

 

 

Bár a közvetítés, ami ITT lesz elérhető (ugye majd meg is osztod, hogy minél többen lássák?), ingyen nézhető, mégis arra kérünk, karöltve a Kék Madár Alapítvánnyal és a Kalocsai Művelődési Központtal, hogy legalább egy szokásos koncertjegy árával (2.500 forint) járulj hozzá a bevételhez! Mint tudod, a város sokat köszönhet az idén 28 éves összművészeti fesztiválnak, ezért megérdemli a támogatást, hogy a szervezők tartósan, vagy maradandóan sérült gyerekeken segíthessenek.

 

Átutaláshoz ITT találod a számlaszámot, de mától KÉSZPÉNZBEN IS ADAKOZHATSZ az alapítványnak, mert elindul a vándorurna, ami minden nap máshol tűnik majd fel, az online fesztivál rajtjáig:

 

 

Ha a munkahelyeden / üzletedben sokan fordulnak meg, KÉRJÜK, FOGADD BE EGY NAPRA a Kék Madár Gömböt, és bizonyítsd, hogy ez a város tényleg összefog a fontos ügyekért!

Egyeztess telefonon:

+3678567662


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

három × 4 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST