Négynaposra tervezték Kalocsa összművészeti fesztiválját

Írta ekkor 2020-05-01

Amint arról korábban beszámoltunk, a kalocsai városvezetés egész évet átfogó kulturális- és programtervezetet mutatott be néhány hónapja, amelyet gyökerestül borított fel az új koronavírus felbukkanása és hazai terjedése, valamint az ennek megelőzésére foganatosított intézkedések sora.

Elhangzott, hogy a helyi programpalettára felkerülne egy összművészeti fesztivál is, megszólítva és egymáshoz közelebb hozva az itt és környékben élő alkotó és művészetkedvelő közösségeket, azonban egyelőre kérdéses a rendezvény sorsa.

Pécsi Vivien önkormányzati képviselő, a Művelődési Központ munkatársa a KORONAfm100-nak elmondta, hogy elkezdődtek az egyeztetések és formálódik a rendezvény profilja, annak tényleges megrendezését azonban egyelőre korai tervezni.

 

Pécsi Vivien kalocsai önkormányzati képviselő azt is elárulta, hogy a készülődő helyi művészeti fesztivál megrendezésében számítanak majd támogatók közreműködésére is.

Hangsúlyozta, hogy a tervezés alatt álló program kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az ne ütközzék a városban és a környékbeli falvakban nagy hagyományokkal bíró alkotótáborok időpontjaival.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenkettő + 15 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...