Paks 2 Kalocsa életében kiemelt jelentőséggel bír – egyeztetések zajlottak a Nemzetközi Atomexpon

Írta ekkor 2022-11-27

Mint ahogy arról korábbi híreinkben beszámoltunk a közelmúltban zajlott le a Nemzetközi Atomexpo az oroszországi Szocsiban.

Ez az esemény az atomenergetikai ipar legjelentősebb fóruma, amely lehetőséget teremt az eszmecserére az iparági vezetőknek, a politikai döntéshozóknak, illetve a vállalatvezetőknek.

A legrangosabb nukleáris eseményen Kalocsa polgármestere Dr. Filvig Géza a TEIT elnökeként képviseltette magát, rádiónk felkeresésérére elmondta, hogy helyi vonatkozásban milyen egyeztetések zajlottak a Paks 2 beruházással kapcsolatban Szijjártó Péter külügyminiszter úrral.

 

Dr. Filvig Géza TEIT elnök, városunk polgármestere összegezte, hogy miért kiemelt jelentőségű beruházás Paks 2 Kalocsa életében.

Mint megtudtuk ez a projekt számtalan lehetőségeket rejt legyen szó, a település gazdasági fellendüléséről, a munkahely teremtésről vagy éppen a helyi vállalatok megerősítéséről.

Polgármester úr kiemelte, hogy a jövőt szem előtt tartva a szülőknek már most érdemes elgondolkodniuk azon, hogy mit és milyen idegennyelvet tanuljon a gyerek, hiszen mindezek megalapozhatnak a későbbiekben egy biztos megélhetést.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

20 − 2 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST