Pontokba szedték a vadkerti tó fejlesztési koncepcióját

Írta ekkor 2020-01-23

Nyolc pontba szedett fejlesztési programot állított össze első számú turisztikai attrakciójának fejlesztésére Soltvadkert önkormányzata.

Híreinkben arról korábban hallhattál, hogy a nyáron igen népszerű vadkerti tó strandjának üzemeltetésére megerősített Városüzemeltetési Kft-t alakítanak, ezen céghez tartozik ugyanis a tóhoz kapcsolódó valamennyi feladat ellátása, ahol egyébként jelenleg is nagyszabású fejlesztés folyik.

Temerini Ferenc polgármester arról tájékoztatott, hogy a 2020 strandszezon kezdetére szeretnének készre jelenteni egy új fogadóépületet, a hozzá kapcsolódó sétányokkal, utakkal, amelyek megvalósításán jelenleg dolgoznak. Mint mondja, ezek az első lépései egy átfogó projektnek, amelynek további elemeire keresik a hozzárendelhető forrásokat.

 

Temerini Ferenc soltvadkerti polgármester kiemelt jelentőségű feladatként kezeli a vízutánpótlás és a jó vízminőség fenntartásának kérdésköreit.

Azért élveznek az említett területek prioritást, mivel a város legfontosabb idegenforgalmi vonzerejére irányulnak – mondja Soltvadkert első embere.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

5 × 2 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...