Szabadfogas akciót hirdet a kalocsai kutyamenhely

Írta ekkor 2023-01-21

Néhány évvel ezelőtt indult útjára az úgynevezett szabadfogas akció, amely nemes célt szolgál a lényege minden esetben a rászorulók segítése. Hiszen a hideg nagy úr és sokan vannak, akiknek jól jön még egy réteg ruha.

Bár ez a tél eddig enyhének bizonyult, de január még tartogathat meglepetéseket, mínuszokat éppen ezért döntött úgy a kalocsai kutyamenhely csapata, hogy csatlakozik a kezdeményezéshez és ebben a hónapban kihelyez egy meleg kabátokkal megpakolt állványt a Búzapiac térre.

Békési Marianna az Összefogás az Állatokért Alapítvány elnöke számolt be a jótékonysági megmozdulás részleteiről a KORONAfm100-nak megjegyezve, hogy ha bárkinek van egy felesleges meleg holmija vigye el és akassza fel a fogasra, hiszen valaki másnak érték lehet.

 

Békési Marianna az Összefogás az Állatokért Alapítvány elnöke felhívta a figyelmet arra is, hogy a menhelynek szüksége lenne vastagabb plédekre télire ezeket gyűjtik.

A kuratórium elnöke hozzátette, hogy a szivaccsal töltött textil nem megfelelő, hiszen a négylábúak lenyelhetik, amely betegséghez vezethet.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

14 + 17 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...