Szavazz Kalocsára – Legszebb adventi dekoráció 2020 verseny

Írta ekkor 2020-12-12

Zajlik a szavazás a Legszebb adventi dekoráció 2020 versenyben, december 13-án, vasárnap 23 óra 59 percig várják a voksokat. A megmérettetésre  összesen 7 nevezés érkezett köztük Kalocsáé is.  Közönségszavazással dől el, melyik település adventi koszorúja viselheti a Legszebb adventi dekoráció 2020 címet.

A beküldött nevezések a Közel és távol Facebook oldalra (<– ITT) kerültek feltöltésre településenként külön-külön albumba.


A verseny győztese az a dekoráció lesz, amely albumára a legtöbb reakciógomb megnyomás (tetszik, szívecske stb.) érkezik a szavazás lezárásának időpontjáig. 

Kalocsán idén 7 új helyre került adventi dekoráció, a legbüszkébbek a város sétálóutcájára lehetünk. Az egész sétáló rész gyönyörű fényben pompázik. Itt található a Betlehem és az új adventi koszorú is.

A város több forgalmas pontján kerültek ki új dekorációs elemek, ilyen az 51 –es főút mellett, a buszpályaudvarral szemben található díszek, de számos körforgalom is ünnepi hangulatot sugároz. Aki kíváncsi, 1,5 – 2 óra alatt körbe tudja sétálni városunk gyönyörű új díszeit.

A fényképeket a helyi fotográfus Tóth Dániel készítette. 

Azért, hogy ne kerüljenek hátrányba az egy fotóval nevezők sem, a végeredmény megállapításánál csak is az albumra leadott reakció gombok száma dönt. Tehát ehhez nem kerül hozzáadásra az egyes fotókra nyomott like-ok száma.

Érdemes azonban a képekre is megnyomni a kék hüvelykujjat, valamint hozzászólni az albumhoz és a képekhez, mert ezek a visszajelzések is segítenek abban, hogy a Facebook minél több embernek megmutassa a bejegyzést és ezzel még több like-ot lehessen begyűjteni.

Bővebb részleteket találsz a kozelestavol.hu honlapra kattintva.

Forrás: kozelestavol.hu

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenkilenc − tizenhat =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST