Szétvertek egy buszt Kalocsán – nyomravezetői díjat kap a szemtanú!

Írta ekkor 2019-10-09

Vélhetően szombat délután szétvertek Kalocsán, egy Martinovics utcai telephelyen parkoló autóbuszt.

A jármű kívül-belül súlyos rongálás nyomait viseli és a becslések szerint több millió forintra rúg az okozott anyagi kár.

Az ügyben rendőrségi eljárás is indult, de az autóbusz tulajdonosa számít a lakosság segítségére is és 100.000 forint nyomravezetői díjat ajánl annak, aki hasznos információval tudja segíteni a nyomozást.

A +36303125274 telefonszámon várják a jelentkezését annak, aki látta az esetet, vagy olyan információ birtokában van, ami segítheti a hatóságot az elkövető(k) kézre kerítésében.


Olvasói kommentek
  1. Anonímusz   Ekkor   2019-10-10 - 07:19

    Sziasztok, szerintem ez nem szombat délután, hanem délelőtt 10:50 és 11 óra között lehetett, akkor jártam arra autóval, szóval sokat segíteni nem tudok, de pár bicaj nem tudom pontosan mennyi talán 3 ott feküdt a bejáróban, nem letámasztva hanem ledobva, fektetve, az egyik srác épp akkor dobta le rajta talán fekete kabát volt és fel is nézett mint aki nézi hogy látják e tudjátok mint amikor a gyerek rosszban sántikál. 50 méternél nem voltam közelebb szóval többet biztosan nem tudok mondani. A srác k.b. 14 volt és kreor bőrűnek tűnt, de nem a nagyon sötét fajtából, szóval lehetett fehér is aki sokat volt a nyáron a napon. A fekete kabátján, talán volt egy fehér minta a jobb vállán oldalt. Utána szaladt be a telepre. Esetleg ha a szembe szomszédok láttak ott valamit.Vagy a térfigyelők. Lényegében az időpont pontosítás miatt írtam. Ennyit tudtam segíteni. Anoním szeretnék maradni, ezért itt írok.

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

4 × 3 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST