Új játszótér megnyitásával búcsúztatta a kijárási korlátozást Gerjen

Írta ekkor 2020-05-25

A koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzet kihirdetését megelőzően kezdte Gerjen Község Önkormányzata felújítani a falu központi játszóterét.

A munkálatok a kijárási korlátozás bevezetése után fejeződtek be, így ünnepélyes szalagátvágás nem történhetett korábban, azonban már a szükséges fertőtlenítési teendőket követően, a higiénés szabályok betartása mellett látogathatóvá vált a megújult játszótér.A település régóta dédelgetett álma volt egy korszerű, modern, minden igényeket kielégítő szabadidős park kialakítása, amelyre a Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány pályázatán elnyert közel 20 millió forint támogatás felhasználásával nyílt lehetőség, mondta Romhányi Károly polgármester.

Hozzátette, hogy a projekt részeként új játékeszközöket vásároltak, továbbá a mai kor elvárásának megfelelő burkolatot telepítettek a játékok környezetébe.

Az elemek kiválasztásánál figyelembe vette Gerjen Község Önkormányzata a tervezői véleményt és a szülői javaslatokat egyaránt, így az egészen piciktől az idősebb korosztályig minden gyermek megtalálhatja a számára kedves játékot.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

öt × 1 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
KORONAfm100
Itthon vagy...