Varga Mihály: nagyon fontos fejlesztési régióban van Kalocsa!

Írta ekkor 2019-09-18

Kedd este telt házas lakossági fórumot tartott a kalocsai színházban Varga Mihály.

A miniszterelnök-helyettes, pénzügyminiszter Font Sándor országgyűlési képviselő és dr. Filvig Géza (Fidesz-KDNP) polgármester-jelölt meghívására érkezett a városba, és először a nyáron megalakult Vállalkozói Klub soron következő ülésén tartott előadást, illetve válaszolt a megjelentek kérdéseire.

Ezután sajtónyilvános lakossági fórumra várta az érdeklődőket, amelyet az említett politikusokkal az oldalán tartott meg – telt házas nézőtér előtt.

Az eseményről részletes beszámolóval is készülünk, a fórum után azonban Gábor János kollégánknak volt szerencséje a helyszínen néhány szót  váltani a miniszterrel.

Varga Mihály a KORONAfm100-nak adott exkluzív interjújában többek között arról beszélt, hogy a közelgő helyhatósági választásokat megelőző kampányban miért irányul fokozott kormányzati figyelem Kalocsára és régiójára, illetve, hogy milyen fontosabb helyi fejlesztési koncepciókról egyeztettek vele korábban? Ez utóbbiak közé tartozik egy nagyszabású uszoda-projekt – derül ki a beszélgetésből.

Katt a lejátszóra!

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

13 + 18 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST