Több százezer forintnyi adomány a kalocsai kórház és a mentősök javára

Írta ekkor 2020-03-26

Mosógép, szárítógép, 150 darab szájmaszk, mosó- és fertőtlenítőszerek, törlőkendő, három hentestől származó, tízkilókban mérhető vastag -és vékonykolbász, a legkülönbözőbb füstöltáruk, 30 kilogramm méz, tea, kávé, cukor és még számos tartós élelmiszer, a mindennapokban jól hasznosítható termék gyűlt össze mindössze két nap alatt a kalocsai kórház és a mentőállomás számára.

Miután Fazekasné Gottschall Ildikó, a Kalocsai Szent Kereszt Kórház Gyermekosztályának egykori dolgozója, a hartai háziorvos asszisztense a közösségi médiában felhívást tett közzé, napokon belül több százezer forintnyi adomány gyűlt össze.

Mint arról híreinkben hallhattál, Kalocsáról az egyik adományozó egy új mosógépet, a másik egy új szárítógépet ajánlott fel, de Harta, Solt, Dunapataj, Újtelek, és még számos községben élő adományozó gondolta úgy, ebben az akcióban neki is részt kell vennie.

Magánszemélyek mellett cégek is megmozdultak, de senki nem kérte, hogy a nevét megemlítsék. Fazekasné Gottschall Ildikó és Szivós Etelka, a kórház ápolási igazgató-helyettese valamennyi mentőtiszt és egészségügyi dolgozó nevében köszönetét fejezte ki az adományozóknak az önzetlen felajánlásokért.

 


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

tizenhat − hét =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST