Házon belül váltják ki a Kertvárosi Iskola elázott ebédlőjét

Írta ekkor 2019-05-21

Amint arról a múlt héten beszámoltunk, a heves esőzések nyomán beázott a folyamatban lévő bővítés miatt megbontott kalocsai Kertvárosi Általános Iskola több helyisége, köztük annak étkezője.

A helyzet rendezésére kétnapos rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el, amíg sikerült megoldást találni arra, hogy a tanév végéig hogyan gondoskodjanak a diákok étkeztetéséről.

Sárosi Magdolna, a fenntartó Bajai Tankerülti Központ vezetője rádiónkkal megosztotta, hogy az iskola tanulóinak étkeztetését az ÁNTSZ munkatársával is egyeztetve az iskolán belül az arra kijelölt helységekben biztosítják a tanév végéig, hiszen az étkező jelenleg használhatatlan.

A tanulók étkeztetéséért felelős Közétkeztetési Intézmény a Kertvárosi iskolába szállítja minden nap az ebédet. A tankerület, folytatódik a közlemény, segítve a konyhai dolgozók munkáját, egyszer használatos tányérok és evőeszközök vásárlását tervezi.

Az éppen folyamatban lévő felújítás miatt bekövetkező beázás során károsodott helyiségeket a kivitelező a lehető leghamarabb kijavítja és az eredeti állapot szerint helyreállítja – zárul Sárosi Magdolna szerkesztőségünk kérdéseire adott válasza.


Olvasói kommentek

Komment írás

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Required fields are marked *

6 + 13 =


KORONAfm100

itthon vagy...

Most szól
TITLE
ARTIST